5 Motive inteligente pentru care sa cumperi flori online

Traim in secolul vitezei si automat internetul este  un lucru esential din viata noastra. In ziua de astazi accesam zilnic magazine online,  deoarece  ni se pare mult mai comod, avantajos din punct de vedere financiar, dar si in privinta economisirii timpului.

Read more
Noutati

Floriile, sarbatoarea dragostei si a celor ce poarta nume de flori

Potrivit  calendarului crestin, inainte cu o saptamana de ziua Pastelui, se serbeaza Floriile. Semnificatia Floriilor isi are originile in urma cu aproximativ 2 mii de ani, la inceputurile crestinismului.

Read more
Noutati

Florile iubesc in fiecare zi!

Dragostea este cel mai frumos sentiment ce poate fi trait si simtit de catre om!Atunci cand vrem sa ne exprimam dragostea fata de o persoana, un gest foarte frumos ar fi sa ii oferim o floare.

Read more
Noutati

Florile Craciunului - cadouri ideale pentru cei dragi in perioada sarbatorilor de iarna

Sarbatorile de iarna bat la usa si toata lumea isi indreapta atentia catre cadouri ce pot utile persoanelor care le primesc. Ce ai zice ca in acest an sa faci ceva iesit din comun pentru cei dragi si sa le oferi pe langa celelalte cadouri si o floare a Craciunului?

Read more
Noutati

De ce florile ne pot ajuta sa fim mai buni

Stiati ca, florile ne infrumuseteaza viata, nu doar casa si gradina? Ultimele studii desfasurate pe aceasta directie, arata ca florile aduc buna-dispozitie si ne pot ajuta sa depasim perioadele negre din viata noastra, cand se poate instala depresia.

Read more
Noutati
Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.