NUNȚI/BOTEZ

COCO FLOWERS crede în personalizare și în adaptarea fiecărui aranjament de nuntă pentru a se potrivi cerințelor dvs. specifice. Pentru a asigura cea mai mare atenție la detalii și o potrivire perfectă cu viziunea dumneavoastră, vă rugăm să vă programați o întâlnire cu floristul nostru experimentat cu cel puțin 2-3 săptămâni în avans.

În timpul întâlnirii, floristul va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a vă înțelege preferințele, pentru a discuta opțiunile florale și pentru a vă oferi sfaturi de specialitate cu privire la crearea unei atmosfere uimitoare pentru evenimentul dvs. Vom lua în considerare factori precum tema aleasă, paleta de culori, bugetul și orice alte solicitări specifice pe care le puteți avea.

Vă rugăm să înțelegeți că, din cauza naturii complexe a modelelor florale pentru evenimente și a necesității unei atenții personalizate, nu oferim prețuri fixe pentru aceste produse. În urma consultării, vă vom oferi o ofertă de preț detaliată pe baza designului și a specificațiilor convenite.

Pentru a rezerva o întâlnire cu floristul nostru, vă rugăm să ne contactați prin telefon la +40 774 641 194.

Echipa noastră dedicată va fi încântată să vă ajute să programați o oră convenabilă pentru consultația dvs. și să vă ajute să vă transformați visele în realitate.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.