Site-ul florariegalatibraila.ro este administrat de SC ASTER-SOL SRL, CUI 34674791, J17/788/2015, capital social: 200 lei, cu sediul social in str. Otelarilor nr 3, Galati, denumita in continuare Floraria "Avant Garden". Floraria Avant Garden furnizeaza servicii sub rezerva urmatorilor termeni, conditii si dispozitii (numiti in continuare "Termeni si Conditii"). Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site indicati faptul ca ati inteles acesti Termeni si Conditii si ii acceptati ca echivalent juridic al unui contract scris si semnat, oferindu-va acordul asupra acestor Termeni si Conditii. Floraria Avant Garden isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, cu efect imediat ca urmare a postarii pe site-ul nostru.

1. GARANTIA FLORARIEI AVANT GARDEN

La Floraria Avant Garden suntem dedicati sa oferim servicii si produse exceptionale, folosim cele mai proaspete flori disponibile ca sa fim siguri ca aveti toata increderea sa trimiteti buchete sau aranjamente florale cui doriti. In cazul in care, pentru orice motiv, nu sunteti complet multumit de produsele cumparate sau de livrarea acestora, va rugam sa ne contactati fara ezitare. Acest site este oferit sub forma sa actuala (asa cum este disponibil la momentul accesarii) fara nici un tip de garantii explicite sau implicite, cu privire la functionare, informatii, continut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Floraria Avant Garden nu va fi raspunzatoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achizitionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive si subsecvente.

2. PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE

Floraria Avant Garden ofera spre vanzare buchete de flori, aranjamente florale pentru orice ocazii sau aranjamente tip corporate, cadouri si aranjamente funerare. Descrierea fiecarui produs este disponibila pe pagina produsului. Fotografiile care insotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot diferi fata de produsul final. Fiecare aranjament floral sau buchet realizat la comanda poate arata usor diferit fata de poza de pe site. Cu toate acestea, va garantam ca respectam intocmai numarul de flori si aspectul general prezentat pe site.

Preturi, culori, disponibilitate
Preturile produselor afisate pe site contin toate taxele. Toate preturile afisate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse si a altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba in orice moment, fara preaviz. Va rugam sa retineti: culorile florilor si ale altor produse pot suferi modificari in functie de monitor sau ecranul dispozitivului dvs.

Garantia de conformitate a produselor
Produsele disponibile la comercializare pe site-ul florariegalatibraila.ro beneficiaza de garantie in baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Exceptie de la garantie o fac produsele de tip perisabil: flori si/sau plante. Pentru produsele perisabile oferim o garantie de: minim trei zile pentru mentinerea prospetimii florilor, in cazul respectarii regulilor de intretinere mentionate pe site. Se considera ca un produs este in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: a) produsul corespunde descrierii facute de vanzator si are aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra sau model; b) produsul corespunde oricarui scop specificat solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare. Raspunderea noastra (florariegalatibraila.ro) pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare in termen de 48 de ore de la livrarea produselor. Toate bunurile comercializate de Floraria Avant Garden beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

3. METODE DE COMANDA

Dupa alegerea buchetului potrivit dorintelor dvs., adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Aici trebuie sa va autentificati in contul dvs (sau sa inregistrati un nou cont). Completati apoi adresa de livrare si cea de facturare (daca difera) si alegeti o metoda de plata. Puteti insoti buchetul de flori cu unul dintre cadourile oferite pe site-ul nostru. Dupa alegerea cadoului, adaugati-l in cosul de cumparaturi. Aici veti regasi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor si suma pe care o aveti de achitat. Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va contine toate detaliile acesteia. Dupa verificarea acestor informatii, in cazul in care exista erori, clientul are obligatia sa notifice serviciul clienti la adresa: contact@florariegalatibraila.ro. Floraria Avant Garden nu va fi facuta responsabila pentru orice amanari, intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defectiuni tehnice, intarzieri de transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat in bazele de date sau sistemele proprietate a companiei. Confirmarea de livrare va fi trimisa prin email, in cel mai scurt timp dupa efectuarea livrarii.

Modificari si anulari de comenzi
Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisa si trimisa la adresa contact@florariegalatibraila.ro si cu cel putin 24 de ore inainte de data livrarii.

Reclamatii
La Floraria Avant Garden, facem toate eforturile pentru a va asigura ca veti primi servicii excelente. In cazul in care, in orice moment, aveti probleme cu o comanda, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la reclamatii@florariegalatibraila.ro. Reclamatiile trebuie sa cuprinda numele si datele de identificare ale clientului, datele de contact (numar de telefon, email si numarul comenzii la care se refera reclamatia) si obiectul reclamatiei – descriere si fotografii, daca este cazul.

4. LIVRAREA PRODUSELOR

Taxa de livrare
Floraria Avant Garden livreaza GRATUIT toate buchetele, aranjamentele si cadourile prezentate in orasele Galati si Braila.

Politica de livrare
Floraria Avant Garden livreaza in sistem propriu doar in orasele Galati si Braila.

Programul de livrari este:
Luni - Sambata intre 09:00-18:00;
Duminica: inchis

Produsele noastre sunt disponibile pentru livrare in aceeasi zi, in minim trei (3) ore de la plasarea si confirmarea comenzii. Pentru livrare in aceeasi zi comanda trebuie sa fie plasata inainte de ora 14:00. Ora fixa de livrare nu poate fi garantata. Pentru a solicita un anumit interval de livrare, va rugam sa-l mentionati in campul special pentru comentarii in momentul comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea sa fie in concordanta cu preferintele dumneavoastra. Sunteti de acord ca orele de livrare solicitate de dvs. nu sunt obligatorii, ci doar estimari si ca nu aveti nicio pretentie impotriva noastra pentru orice intarzieri sau livrari anticipate. Pentru a nu dezvalui surpriza, mesagerii nostri nu vor telefona destinatarilor la livrarea produselor. Facem constant eforturi pentru a respecta intervalele orare alese de clienti, dar acest lucru nu poate fi garantat in conditii de trafic intens, volum mare de comenzi, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. Inainte de sarbatori importante, va recomandam sa plasati comenzi cu cel putin 3 zile in avans. Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corecta la care se va face livrarea. In cazul oricarei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trasi la raspundere si prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de inlocuire sau de restituire. In cazul in care livrarea nu se efectueaza deloc, din cauze care nu apartin clientului, va vom oferi posibilitatea de inlocuire a comenzii sau de despagubire. Clientul nu va putea sa pretinda o alta comanda sau o despagubire in valoare mai mare decat comanda plasata si neonorata.

Floraria Avant Garden nu poate fi facuta responsabila pentru:
- Produse livrate la adrese incorect furnizate de client.
- Livrari nereusite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre client.
- Calitatea deteriorata a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizata de client, sau o redirectionare solicitata de client.
- Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzatoare de catre destinatar.

Eventuale dificultati la livrare
In situatia in care destinatarul nu poate fi gasit la adresa furnizata sau accesul la acesta este restrictionat (in situatia in care adresa este a unei companii/institutie publica/spital) si accesul mesagerilor nostri este limitat, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (receptioner, portar, s.a.) doar daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata. In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire, nu putem fi facuti responsabili pentru livrarea nereusita. In cazul in care va exista orice fel de refuz al primirii comenzii, vom anunta asupra acestui lucru.

Dreptul la anonimitate
Puteti opta pentru a nu dezvalui identitatea dvs. destinatarului. In anumite cazuri insa, cum ar fi anchetele oficiale ale autoritatilor competente, vom fi nevoiti sa divulgam numele unui anumit client.

5. METODE DE PLATA

Floraria Avant Garden foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a se asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de siguranta si securitate.
Metodele de plata acceptate de Floraria Avant Garden sunt:
- TRANSFER BANCAR (ordin de plata) – direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking. In acest caz, comanda va fi considerata confirmata in momentul in care primim dovada platii prin email.
Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:
SC ASTER-SOL SRL
CUI: 34674791 
IBAN: RO6RZBR0000060017797748
BANCA: Raiffeisen Bank Galati
- PLATA CU CARDUL
Magazinul online www.florariegalatibraila.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
In acest caz comanda va fi considerata confirmata in momentul in care intra in contul societatii suma aferenta comenzii dvs.
- NUMERAR LA LIVRARE - in cazul in care veti prelua chiar dumneavoastra buchetul de flori sau aranjamentul comandat direct de la sediul nostru, aveti posibilitatea de a achita contravaloarea buchetului la livrare (Mentionam ca aranjamentul sau buchetul va fi realizat incepand cu momentul in care ajungeti fizic la sediul nostru)

Facturare
Preturile sunt finale si nu contin TVA, deoarece societatea nu este platitoare de TVA.

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar dupa achitarea intregii sume din comanda. Dupa plasarea comenzii veti putea accesa contul dvs. de utilizator pentru a vedea si descarca factura proforma.

6. POLITICA DE RETURNARE SI INLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislatiei romane in vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin apelare la denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - florile si produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.
Procedura de retur:
1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si vinurile, da.
2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str. Domneasca nr. 61 bloc A1 parter, 800112 Galati, prin orice modalitate doriti.
3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre dumneavoastra.
4. In colet se vor afla toate documentele primite initial si solicitarea de returnare a sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
5. Coletul trebuie trimis la sediul SC ASTER-SOL SRL, din Str. Domneasca nr. 61 bloc A1 parter, 800112, Galati, in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
In cazul in care produsele (flori si cadouri), care sunt afisate pe site sunt indisponibile efectiv in stoc din cauze externe - lipsa de disponibilitate temporara la furnizori sau a unor restrictii locale – Floraria Avant Garden nu este obligata sa anunte clientul fata de stocul disponibil in timp real. Cu toate acestea, va garantam livrarea unui numar de flori egal cu cel declarat pe site la descrierea produsului comandat. Va garantam, de asemenea, inlocuirea florilor/cadoului cu altele/altul cu o valoare egala cu cele afisate pe site.

7. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul Floraria Avant Garden poate fi accesat si vizitat fara nici o restrictie si fara a necesita inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Inregistrarea ca utilizator va va oferi insa posibilitatea de a avea acces la detaliile si situatia comenzilor, primirea Newsletterului Florariei Avant Garden, aflarea tuturor actualizarilor si beneficiilor oferite de noi, oferte promotionale exclusive pentru utilizatori. In cazul in care alegeti sa va inregistrati pe site-ul nostru va dati acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si asupra Politicii de Confidentialitate. In timpul procesului de inregistrare a contului vi se va cere sa selectati o parola unica. Sunteti deplin responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parolei si pentru toate activitatile care au loc sub parola. Prin autentificarea in contul dvs. declarati si garantati ca:
- sunteti clientul care s-a inregistrat pe site;
- utilizati serviciile exclusiv in scopurile autorizate
- nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intentia de a juca rolul acestei persoane;
- nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o alta persoana are dreptul, in cazul in care nu aveti autorizatia acelei persoane de a folosi numele acesteia;
- nu sunteti un concurent al Florariei Avant Garden sau reprezentant al acestuia.
Va rugam sa ne instiintati la contact@florariegalatibraila.ro de orice utilizare potential neautorizata a contului dvs. sau suspiciune de incalcare a securitatii.

8. LIMITAREA RASPUNDERII

Sunteti de acord ca (cu exceptia celor prevazute in mod explicit in prezentul document) Floraria Avant Garden, angajatii, reprezentantii si furnizorii acesteia nu vor fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau orice parte terta pentru oricare dintre urmatoarele daune-interese legate de relatia noastra comerciala (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau continutul site-ului), sau alte parti terte sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinta, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastra sau orice terta parte, in cadrul unei actiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces si de utilizare a siteului noastru, sau a oricarui alt hiper-link al unui site tert, chiar daca am fost avizati sau instiintati de posibilitatea unor astfel de daune. Fara a aduce atingere oricaror prevederi contrare, raspunderea noastra pentru orice daune rezultate din relatia cu dvs. (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre, sau continutul site-ului), sau site-uri terte, in orice moment, va fi limitata la suma platita Florariei Avant Garden pentru tranzactia ce da nastere raspunderii, sau, in cazul in care nu exista nici o tranzactie platita, cea mai mica dintre sumele platite de catre dumneavoastra catre Floraria Avant Garden in ultimele douasprezece (12) luni plus cincizeci de lei (50 lei).

9. NULITATE

Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi vor continua totusi in vigoare si cu efecte depline, iar dispozitia nula, invalida, sau neaplicabila se va considera modificata astfel incat sa fie valabila si executorie in limita maxima permisa de lege.

10. METODE DE CONTACTARE

Daca aveti orice comentarii sau intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la: contact@florariegalatibraila.ro

11. MARCI INREGISTRATE

Toate marcile comerciale care nu sunt detinute de catre Floraria Avant Garden si care apar pe acest site sunt proprietatea detinatorilor lor.

12. DREPTURI DE AUTOR

Continutul grafic si de text, designul, arhitectura si asamblarea acestui site este proprietatea Florariei Avant Garden sau a furnizorilor sai de continut si sunt protejate de legile drepturilor de autor din Romania. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursa de cumparaturi, dar orice alta utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea continutului de pe acest site este strict interzisa. In plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Floraria Avant Garden sau a furnizorilor sai si este protejat de software sub legile dreptului de autor din Romania. Puteti sesiza orice incalcare a dreptului de autor la adresa de email: contact@florariegalatibraila.ro.

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ASTER-SOL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. Refuzul dvs. de a ne furniza datele determina anularea emiterii facturii, a livrarii produselor, a confirmarii comenzilor, anularea trimiterii de diverse oferte speciale, promotii, etc. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate. Prin crearea contului si furnizarea datelor solicitate consideram ca sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ASTER-SOL SRL. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ASTER-SOL SRL, deparamentul comercial, email contact@florariegalatibraila.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. ASTER-SOL SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.
Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie sa se adreseze in scris pe adresa de email contact@florariegalatibraila.ro.

Afla mai multe despre Politica de confidentialitate si utilizare a cookie-urilor.

14. INTREGUL ACORD

Acesti Termeni si Conditii constituie intregul acord intre dvs. si Floraria Avant Garden cu privire la utilizarea si materiale disponibile prin intermediul site-ului si inlocuiesc toate comunicarile anterioare sau actuale si intelegerile intre dvs. si Floraria Avant Garden cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate in mod expres in acesti termeni si conditii sunt rezervate.

15. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

16. FEEDBACK

Toate comentariile, feedback-ul, informatiile sau materialele dvs. cu privire la site-ul Floraria Avant Garden sunt binevenite. Ne puteti trimite feedback prin e-mail prin comentarii Social Media sau prin alte moduri. Va rugam sa retineti ca feedback-ul trebuie sa fie considerat non-confidential si devine proprietatea Florariei Avant Garden. Prin trimiterea de feedback ne atribuiti, si sunteti de acord sa ne atribuiti, toate drepturile si interesele in materie de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, in mod gratuit. Vom fi liberi sa folosim feedback-ul fara restrictii.


Produs adaugat cu succes in comparator!