Avant Garden - Flowers&Gifts

Povestea Avant Garden 

"Povestea Avant Garden a inceput in momentul in care am constientizat pasiunea pe care o am pentru splendoarea florilor si bucuria de a le imbina armonios intr-un aranjament floral unic, moment in care am decis sa invat tot ceea ce este necesar ca sa realizez acest lucru la nivel profesionist." - spune Gina Cucos, stilistul floral care a fondat Avant Garden.

Au urmat apoi cursuri de specializare in aranjamente florale si arta fotografica pana cand Gina Cucos s-a simtit pregatita sa poata oferi servicii profesioniste clientilor si atunci a infiintat floraria Avant Garden Galati.

In viziunea fondatoarei, Avant Garden Galati este floraria in care oricine iubeste calitatea si creativitatea se va simti in largul lui si va reveni, cu drag, de fiecare data cand isi va dori sa ofere un buchet sau un aranjament floral sau va fi in situatia in care va fi nevoit sa ofere condoleante printr-o coroana funerara.

Ne dorim sa fim cunoscuti ca floraria unde clientii sunt serviti in mod profesionist si au acces la aranjamente florale si cadouri de foarte buna calitate, realizate cu pasiune, bun gust si conform ultimelor tendinte din domeniu. 

Valori in care credem

cms-img

Avem cateva principii pe care si le-a insusit intreaga echipa, din ambele locatii, si anume:

  • Buchetele sau aranjamentele florale finale intotdeauna vor reflecta pasiunea cu care sunt realizate
  • Calitatea acestora este determinata de atentia pe care o acordam fiecarui detaliu, incepand cu alegerea florilor proaspete pana la alegerea accesoriilor
  • Atentia la perfectionarea continua si la nevoile clientilor e decisiva in cresterea afacerii noastre

Marturii

Avant Garden inseamna, cu adevarat CALITATE. De cate ori doresc sa ofer un aranjament floral de care sa fiu sigura ca, si daca nu il vad, va arata impecabil, apelez la Avant Garden.

Felicia S.

M-am bucurat sa gasesc in Galati o florarie unde, pe langa aranjamente florale realizate dupa ultimele tendinte, am gasit si cadouri care pot fi elegant atasate acestora. Pentru mine inseamna timp salvat.

Marinela A.


Produs adaugat cu succes in comparator!