Povestea COCO FLOWERS

"Povestea COCO FLOWERS a început în momentul în care am conștientizat pasiunea pe care o am pentru splendoarea florilor și bucuria de a le îmbina armonios într-un aranjament floral unic, moment în care am decis să învăț tot ceea ce este necesar ca să realizez acest lucru la nivel profesionist." - spune Gina Cucoș, stilistul floral care a fondat COCO FLOWERS.

Au urmat apoi cursuri de specializare în aranjamente florale și artă fotografică până când Gina Cucoș s-a simțit pregătită să poată oferi servicii profesioniste clienților și atunci a înființat florăria COCO FLOWERS Galați.

În viziunea fondatoarei, COCO FLOWERS Galați este florăria în care oricine iubește calitatea și creativitatea se va simți în largul lui și va reveni, cu drag, de fiecare dată când își va dori să ofere un buchet sau un aranjament floral sau va fi în situația în care va fi nevoit să ofere condoleanțe printr-o coroana funerară.

Ne dorim să fim cunoscuți ca florăria unde clienții sunt serviți în mod profesionist și au acces la aranjamente florale și cadouri de foarte bună calitate, realizate cu pasiune, bun gust și conform ultimelor tendințe din domeniu.

Valori în care credem

Avem câteva principii pe care și le-a însușit întreaga echipă, din ambele locații, și anume:
- Buchetele sau aranjamentele florale finale întotdeauna vor reflecta pasiunea cu care sunt realizate
- Calitatea acestora este determinată de atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu, începând cu alegerea florilor proaspete până la alegerea accesoriilor
- Atenția la perfecționarea continuă și la nevoile clienților e decisivă în creșterea afacerii noastre

COCO FLOWERS

Flowers&Gifts

Ce spun clienții noștri

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.