Buchet trandafiri roșii
Buchet trandafiri roșii

Buchet trandafiri roșii

In stoc
590,00 lei
Nicio taxa

Acest buchet conține: 35 trandafiri freedom, eucalipt și salal

ATENȚIE !

În momentul în care efectuați comanda, treceți in căsuța pregătită pentru acest lucru, data pentru livrare, intervalul orar, precum și mesajul pe care doriți să îl transmiteți destinatarului. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale situații care pot crea confuzii nedorite.

 

Prețul produsului pe care l-ați ales din floraria online COCO FLOWERS include o felicitare cadou, pe care vom scrie caligrafic textul ales de dumneavoastră.

Serviciul de livrare flori este gratuit în GALAȚI și BRĂILA ORAȘ și funcționează prin curieri proprii, astfel încât florile să ajungă în stare perfectă la destinatarul ales.

În funcție de stoc și de sezon, produsele pot suferi mici modificări. Produsele pot suferi modificări (tipul florilor, cutiile, ambalajele, alte materiale componente), în funcție de stocul colaboratorului local.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE: Păstrați florile în apă.
Imediat ce primiți buchetul, puneți tulpinile într-o vază cu apă. Asigurați-vă că umpleți vaza cu suficientă apă pentru a acoperi tulpinile.

• Tăiați tulpinile: Folosiți o foarfecă ascuțită sau un cuțit pentru a tăia aproximativ 1-2 centimetri din partea de jos a fiecărei tulpini. Acest lucru va ajuta florile să absoarbă mai ușor apa.
• Schimbați apa în mod regulat: Schimbați apa din vază la fiecare 2-3 zile pentru a o menține proaspătă. Înainte de a adăuga apă nouă, tăiați din nou tulpinile. Nu uitați să spălați bine vasul înainte de a schimba apa.
• Îndepărtați orice flori ofilite: Dacă unele flori încep să se ofilească sau să moară, îndepărtați-le din buchet pentru a preveni ca acestea să afecteze restul florilor.
• Păstrați buchetul într-un loc răcoros: Pentru a prelungi durata de viață a florilor, păstrați buchetul într-un loc răcoros, departe de lumina directă a soarelui, de sursele de căldură și de curenții de aer (e.g Televizor, radiator..)

No reviews

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.