ARANJAMENTE IN CUTIE - ORHIDEE TRANDAFIRI FREZII MINIROZE Mărește

ARANJAMENTE IN CUTIE - ORHIDEE TRANDAFIRI FREZII MINIROZE

Orhideele, trandafirii, freziile si minirozele din acest elegant aranjament floral in cutie se imbina atat de armonios incat il fac potrivit pentru orice ocazie. Transmite atat eleganta si rafinament cat si bucurie, creativitate si energie pozitiva.

GARANTIE DE PROSPETIME 

Livrare GRATUITA in Galati si Braila.

Detalii suplimentare

Toti cei din echipa florariei Avant Garden Galati iubim florile.

Fiecare aranjament floral in cutie este realizat cu mult suflet, pasiune si creativitate si cu dorinta de a incanta persoana caruia i se ofera. Selectam cu atentie fiecare fir de floare sau de planta si fiecare accesoriu si le aranjam cu atentie, pentru ca stim ca detaliile fac diferenta.

Toate aranjamentele florale in cutii Avant Garden sunt realizate din flori proaspete si, ca urmare, unele dintre ele pot fi sub forma de boboci. Acestia se vor deschide in urmatoarele 24 de ore daca vor fi tinuti in incaperi cu temperatura intre 23 si 25 de grade Celsius.

Poza reprezinta un aranjament floral in cutie realizat in cadrul florariei Avant Garden Galati, pentru unul din clientii nostri si este orientativa. Cutia si florile pot diferi fata de cele din imagine.

Produse vizualizate

Produs adaugat cu succes in comparator!