ARANJAMENTE IN CUTIE - ORHIDEE HIPERICUM GERBERA ALSTROEMERIA Mărește

ARANJAMENTE IN CUTIE - ORHIDEE HIPERICUM GERBERA ALSTROEMERIA

Daca vrei sa ii oferi cuiva un aranjament floral in cutie care transmite eleganta si rafinament, acesta e aranjamentul potrivit, nu neaparat prin faptul ca e incantator datorita exoticelor orhidee, alstroemeria si dragalaselor orhidee si hipericum din componenta, ci prin faptul ca nuantele acestora se imbina armonios si creaza aceasta senzatie.

GARANTIE DE PROSPETIME 

Livrare GRATUITA in Galati si Braila.

Detalii suplimentare

150,00 lei

Toti cei din echipa florariei Avant Garden Galati iubim florile.

Fiecare aranjament floral in cutie este realizat cu mult suflet, pasiune si creativitate si cu dorinta de a incanta persoana caruia i se ofera. Selectam cu atentie fiecare fir de floare sau de planta si fiecare accesoriu si le aranjam cu atentie, pentru ca stim ca detaliile fac diferenta.

Toate aranjamentele florale in cutii Avant Garden sunt realizate din flori proaspete si, ca urmare, unele dintre ele pot fi sub forma de boboci. Acestia se vor deschide in urmatoarele 24 de ore daca vor fi tinuti in incaperi cu temperatura intre 23 si 25 de grade Celsius.

Poza reprezinta un aranjament floral in cutie realizat in cadrul florariei Avant Garden Galati, pentru unul din clientii nostri si este orientativa. Cutia si florile pot diferi fata de cele din imagine.

Oferte speciale

Deocamdata nu exista produse la oferta.

Produse vizualizate

Produs adaugat cu succes in comparator!