ARANJAMENTE IN CUTIE - TRANDAFIRI HIPERICUM FREZII SOLIDAGO Mărește

ARANJAMENTE IN CUTIE - TRANDAFIRI HIPERICUM FREZII SOLIDAGO

Delicatetea freziilor e bine pusa in valoare aici de vigoarea trandafirilor si de bogatia de verde care le inconjoara. Hipericum si solidago completeaza creativ acest aranjament floral in cutie, potrivit pentru a fi oferit unei doamne sau domnisoare eleganta, rafinata sau delicata.

GARANTIE DE PROSPETIME 

Livrare GRATUITA in Galati si Braila.

Detalii suplimentare

90,00 lei

Toti cei din echipa florariei Avant Garden Galati iubim florile.

Fiecare aranjament floral in cutie este realizat cu mult suflet, pasiune si creativitate si cu dorinta de a incanta persoana caruia i se ofera. Selectam cu atentie fiecare fir de floare sau de planta si fiecare accesoriu si le aranjam cu atentie, pentru ca stim ca detaliile fac diferenta.

Toate aranjamentele florale in cutii Avant Garden sunt realizate din flori proaspete si, ca urmare, unele dintre ele pot fi sub forma de boboci. Acestia se vor deschide in urmatoarele 24 de ore daca vor fi tinuti in incaperi cu temperatura intre 23 si 25 de grade Celsius.

Poza reprezinta un aranjament floral in cutie realizat in cadrul florariei Avant Garden Galati, pentru unul din clientii nostri si este orientativa. Cutia si florile pot diferi fata de cele din imagine.

Oferte speciale

Deocamdata nu exista produse la oferta.

Produse vizualizate

Produs adaugat cu succes in comparator!